Vaste bijbaan als See-Buy-Fly Promotor op Schiphol

Omschrijving

Een vaste bijbaan op Schiphol, één van de meest dynamiek en drukste locaties in Nederland met de meeste nationaliteiten. Wij zoeken promotors die wekelijks een aantal shifts van 5 uren maken in één van de vertreklounges van Schiphol.

 

Jouw job zal bestaan uit het verwelkomen van reizigers die door de security-checks heen zijn en zo mogelijk nóg belangrijker: hen het boekje met speciale aanbiedingen overhandigen van de See-Buy-Fly winkels en ze hier over informeren. 

 

Je werkt dus áchter de douane aan de ‘Airside’, de lounge met winkels, restaurants en barretjes waar de reizigers kunnen gaan shoppen voordat ze aan boord stappen van hun vlucht. Om te zorgen dat zij vooral ook gaan winkelen, deel jij dus de bekende boekjes uit.

 

Shifts zijn doorgaans van 7:00 tot 12:00, 11:00 tot 16:00 & van 15:00 tot 20:00

Vereisten

Jij durft op de reizigers af te stappen en spreekt gemakkelijk allerlei verschillende mensen aan, die het winkelgebied achter de douane betreden.

 

Je bent representatief en hebt een open en vriendelijke uitstraling, spreekt in ieder geval goed Nederlands en basis Engels. Elk woord in een andere taal is mooi meegenomen.

 

Jij kunt super zelfstandig werken: dit is enorm belangrijk, want je zal je shift individueel uitvoeren. Elk van je collega’s staat namelijk in een van de andere vertreklounges.

 

Je bent leuk in omgang, flexibel en staat open voor feedback en wilt minimaal 6 shifts van 5 uren per maand draaien.

 

 

Tenslotte verwachten wij dat jij met het OV van en naar Schiphol zult reizen. Dit verkort reistijd (vooral looptijd) en in tegenstelling tot reizen met OV wordt reizen met een auto niet vergoed.