Monsterscore - Bijbaan als Promotor op Schiphol
Overslaan naar content

Bijbaan als Promotor op Schiphol

Op locatie
  • Schiphol, Noord-Holland, Nederland
SCHIPHOL

Functieomschrijving

Houd jij van variatie in je bijbaan? Heb jij een talenknobbel met minstens Engelse vaardigheden? Heb jij geen moeite met vroeg opstaan? Dan hebben wij de perfecte vakantie bijbaan voor jou!

Functieomschrijving:

Als promotiemedewerker op Schiphol, kun je flexibel worden ingezet.
Zo kun je aan de slag gaan om de rijen te verzachten door middel van het weggeven van een hapje of drankje, maar kun je ook worden ingezet om passagiers kennis te laten maken met verschillende grote merken. Kortom een enorm gevarieerde bijbaan!

Afhankelijk van de drukte per seizoen bieden wij leuke jobs aan. Deze zullen voornamelijk in en rond de vakantie plaatsvinden.
De ene week kunnen wij je een volle werkweek bieden, maar de andere week kan het rustiger zijn en kunnen wij je maar één dag in de week inzetten. Dit verschilt dus en is altijd in overleg.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende bijbaan in en rond de vakantie op een internationale luchthaven.
  • De mogelijkheid om je communicatie- en promotievaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een gezellige en dynamische werkomgeving met leuke collega's.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vakantie bijbaan op Schiphol? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar m.tenhave@monsterscore.nl. Vermeld hierbij duidelijk dat je solliciteert voor de functie van promotiemedewerker op Schiphol.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Let op: voor deze functie is een screening van de AIVD vereist.


Vereisten

  • Je bent minimaal 18 jaar oud, in verband met de aanvraag van een schipholpas.
  • Jij durft op de reizigers af te stappen en spreekt gemakkelijk allerlei verschillende mensen aan, die het winkelgebied achter de douane betreden.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands. Kennis van andere talen is een pluspunt.
  • Je bent betrouwbaar en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.
  •  Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Soms werk je in groepen, maar je kan ook alleen op een actie worden gezet.  
  • Je bent leuk in omgang, flexibel  inzetbaar en staat open voor feedback. 

 

Tenslotte verwachten wij dat jij met het OV van en naar Schiphol zult reizen. Dit verkort reistijd (vooral looptijd) en in tegenstelling tot reizen met OV wordt reizen met een auto niet vergoed.

of