Supervisor host(ess) in de RAI- Amsterdam

Omschrijving

Supervisor host(ess) in de RAI – Amsterdam

Wij zijn voor een congres in de RAI  op zoek naar Supervisor host(esses) die van 16 t/m 25 maart 2020 minimaal 3 dagen aan de slag kunnen als supervisor per lezingzaal voor dit congres.

Wij zoeken een echte host/hostess die gastvrij is, sociaal, klantgericht en altijd goed overzicht houdt. Heeft een gast hulp nodig of is hij ergens ontevreden over? Dan tover jij in een handomdraai weer een glimlach op zijn gezicht.

Herkenbaar? Dan klinkt dat zowel voor jou als voor ons als muziek in de oren.


Tijdens een congres of beurs zorg jij er voor dat alles soepel verloopt en iedereen op zijn plek staat. Jij vindt het geen punt om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen zaal en gaat vol energie aan de slag. Je bent goed in het aansturen van jouw collega’s en vindt het niet erg om veel verantwoordelijkheid op je te nemen.En wat ga jij doen?

Jij gaat in de periode 16 t/m 25 maart 2020 aan de slag voor een congres in de RAI te Amsterdam. Tijdens dit event ga je in een team aan de slag als supervisor host/hostess en worden jullie betrokken bij de gehele opzet van dit congres. Daarnaast ben je als verantwoordelijke van jouw eigen lezingzaal het aanspreekpunt van de organisatie, sprekers en voorzitter van de zaal en zorgt er natuurlijk voor dat alle lezingen van begin tot eind goed verlopen. Ook stuur jij jouw collega’s aan die samen met jou aan de slag gaan.

Vereisten


Wat verwachten we dan van jou?

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een gevoel voor gastvrijheid
  • Jij vindt het niet erg om lange dagen te maken met een stralende glimlach
  • Jij denkt in oplossingen
  • Gedurende de hele periode ben jij beschikbaar
  • Hebt ervaring op beurzen en congressen
  • Bent minimaal 3 dagen beschikbaar in de genoemde periode
  • Eerdere werkzaamheden in de RAI zijn een pré

Is hospitality jouw tweede naam en kan jij je vinden in deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer!