Supervisor F&B - Jeff & Jill Horecapersoneel

Omschrijving

Hé Jeff óf Jill, 


Ben jij een geboren leider met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, stuur jij gemakkelijk een team én heb jij aantoonbare ervaring in de horeca? Dan ben jij bij Jeff & Jill Horecapersoneel aan het juiste adres.


  Jeff & Jill zet landelijk het beste horecapersoneel in voor uiteenlopende professionele opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cateraars, restaurants, hotels of evenementen. Je bent multi-inzetbaar en hebt dus ook veel afwisseling in je (bij)baan. De ene dag stuur jij een team in een restaurant, waarbij je de volgende dag leiding geeft op een groot evenement.


  Als supervisor F&B bij Jeff & Jill heb je een leuke en flexibele (bij)baan, want je werkt alleen op de dagen dat jij kunt werken voor verschillende professionele werkgevers. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team op locatie. Hierbij geef jij aan dat jij collega’s durft af te stappen en hen aan te sturen. Dat je super zelfstandig kunt werken, flexibel bent en representatief. Je hebt daarnaast veel affiniteit met horecawerkzaamheden en bent een verlengstuk van de projectmanager gedurende een event.


  Naast de ervaring die jij opdoet gedurende jouw werkdagen bieden we jou graag de kans jezelf te blijven ontwikkelen binnen jouw functie. Zo is het mogelijk, online en wanneer het jou uitkomt, certificaten te behalen op het gebied van management.


  Vereisten

  • MBO niveau 3 - 4 werk- en denkniveau
  • Ervaring op het gebied van leidinggeven
  • Kwaliteitsgericht: Is niet tevreden met een gemiddelde prestatie en neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk en dat van anderen
  • Zeer nauwkeurig: Werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit
  • Stressbestendig: Blijft ook onder druk doelgericht werken
  • Leergierig: wilt zich constant verbeteren en bekwamen
  • In het bezit zijn van rijbewijs is een pré

   Herken jij jezelf of iemand anders in de bovenstaande (bij)baan-vacature? Schrijf je dan snel in (kan al in 1 minuut!) door te reageren middels de blauwe knop onderaan of naast deze vacature of deel hem met je vrienden!