Monsterscore - Stageplaats Projectmanagement & Events
Overslaan naar content

Stageplaats Projectmanagement & Events

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
KANTOOR

Functieomschrijving

Monsterscore heeft halfjaarlijks wederom de gewilde, super leerzame en leuke stageplaats beschikbaar: de stage Projectmanagement Marketing & Events.

Studeer jij Event Management, Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Small business & Retail of een vergelijkbare studie (MBO/HBO/WO) en ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats waarin je meer gaat leren dan dat je nu voor mogelijk houdt? En dat ook nog eens middenin en als onderdeel van een leuk, jong team van mensen die het credo 'Work Hard, Play Hard' hoog in het vaandel hebben staan?


Monsterscore is een fieldmarketing bureau met ruim 18 jaar ervaring, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van sampling- en promotiecampagnes, roadshows, invulling van grote rondes winkeldemonstraties voor A-merken, storechecks en merchandising. Met klanten als Heineken, Unilever, Nestlé, Starbucks en vele anderen levert Monsterscore deze diensten full-service: van eerste concept tot en met uitvoering. Dus niet alleen de promotieteams, maar ook alle toebehoren voor succesvolle outdoor-sampling, roadshows en instore demonstraties. Elke job die we uitvoeren is in feite een evenement op zich: een combinatie van Mensen, Materialen, Logistiek en een Locatie. Soms één dag, soms een langere periode en door heel Nederland. De stage wordt ingevuld door het ondersteunen van de project managers bij het voorbereiden en coördineren van al deze projecten en events: heel veelzijdig, je pakt op wat je aankunt en leert heel veel praktische dingen waar je direct, maar ook later veel plezier van kunt hebben. 


Denk voor werkzaamheden en leer-gebieden die interessant zijn voor je opleiding aan:

 • (Meedenken over) de opzet van de jobs/events (waar bereiken we hoe welke doelgroep);
 • (Meedenken over) de opzet van de online ondersteuning van de ingezette activaties;
 • (Meekijken en assisteren bij de) coördinatie van leveranciers voor productie materialen en arrangeren van locaties; 
 • Meedenken bij de logistieke aspecten van de jobs/events;
 • Vertalen van een klantbriefing naar instructie voor in het veld;
 • Meewerken aan rapportages, opzet en controle daarvan en terugkoppelen aan klant;

Tegen het einde van de stage bieden we stagiairs in overleg de mogelijkheid om een kleiner project zelfstandig uit te voeren. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren projectmanager.

Vereisten

Wij zoeken:

Een teamplayer en iemand die de informele sfeer in onze teams aanvoelt, een gezonde dosis humor heeft en kan relativeren. Maar ook een communicatief handig persoon die makkelijk kan omgaan met verschillende types mensen, zowel telefonisch als 'live'. Iemand die niet gaat stilzitten, maar lekker meedraait in het enthousiaste jonge team van projectmanagers: dingen oppakken is dingen leren! Als jij een enthousiaste aanpakker bent, beloven wij je dat je meer zult leren dan je nu voor mogelijk houdt!

 • Je volgt een studie zoals hierboven genoemd of vergelijkbaar waarvan jij denkt dat dat aansluit;
 • We hebben stages op MBO, HBO en WO-niveau, die wij afstemmen op jouw opleidingseisen;
 • Je bent bij voorkeur 4 a 5 dagen in de week en minimaal ± 12 weken beschikbaar (vanaf januari of februari 2024).

Wij bieden:

 • Een meewerk- of combi onderzoeksstage waarin veel kan worden geleerd in een hele leuke, jonge en dynamische werkomgeving. Je kunt zoveel leren als je zelf wilt:  hoe meer er je groeit tijdens de stage, hoe meer uitdaging je krijgt.
 • Een vaste eigen complete werkplek in onze kantoortuin midden tussen de mensen waarvan je veel gaat leren.
 • Een marktconforme stagevergoeding en er zijn voor de beste stagiairs mogelijkheden voor een vaste baan na de studie.
 • Goede en persoonlijke begeleiding ook bij studie-vraagstukken en voldoende tijd voor het doen van onderzoek en het maken van je verslag.

of