Monsterscore - Instore-demonstratrices voor A-merken
Overslaan naar content

Instore-demonstratrices voor A-merken

Op locatie
  • Landelijk, Noord-Holland, Nederland
IN HET VELD

Functieomschrijving


Ben jij iemand die graag in contact staat met mensen en ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in jou regio? Dan zoekt Monsterscore jou als Instore Demonstratrice!


De naam zegt het al, deze job wordt uitgevoerd in een winkel. Tijdens deze actie ga je zoveel mogelijk mensen aanspreken om ze kennis te laten maken met een product. Bij deze acties mag je vaak het product laten proeven aan de klanten om ze extra enthousiast te maken. Daarnaast leg jij kort uit wat het product inhoud om mensen enthousiast te maken over het product. Je staat regelmatig voor weer een nieuw product en merk, maar altijd een top-merk. De ene keer bak je een pizza af in een oventje (altijd alleen simpele bereidingen), de andere keer deel je een probeerverpakking uit of maak jij alcoholvrije cocktails!

Wij bieden jou een flexibele bijbaan, want je werkt alleen op de dagen dat jij kan werken. En kun je soms meerdere weken niet? Ook geen probleem!

Je werk op verschillende locaties (maar bij voorkeur natuurlijk zo dicht mogelijk bij je woonplaats) en voor diverse merken en producten. Dit zijn voornamelijk A-merken!


Wat bieden wij:

  • Je salaris is leeftijdsgebonden (bijvoorbeeld €14,33,- per uur vanaf 21 jaar)
  • De mogelijkheid om te werken wanneer jij dat wilt, onze jobs zijn voornamelijk vanaf donderdag t/m zondag.
  • De mogelijkheid om ook andere diverse werkzaamheden op te pakken als je dat wilt (in een promotieteam bijv. op een actielocatie of als host(ess) op beurzen en evenementen). Heb je een rijbewijs en rij je graag? Dan zetten we je ook graag in om routes rijden, winkelchecks te doen etc. 

Herken jij jezelf of iemand anders in de bovenstaande vacature? Schrijf je dan snel in via de solliciteer button of deel deze vacature met jouw kennissen!

Mocht je op voorhand vragen hebben, dan kan je contact op nemen met de afdeling werving. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00, via WhatsApp op 06-19206618, telefonisch op 020-5800984 of mail naar werving@monsterscore.nl


Vereisten

Wat vragen:

  • Dat je elke klant met een lach aanspreekt
  • Dat jij weet wat voor product je verkoopt (uiteraard geven wij de juiste informatie aan je mee)
  • Dat je de Nederlandse taal duidelijk spreekt en verstaat
  • Dat je tussen de 17 en 99 jaar oud bent.

of