Monsterscore - Instore ambassadeur bij de DekaMarkt voor A-merken!
Overslaan naar content

Instore ambassadeur bij de DekaMarkt voor A-merken!

Op locatie
  • Landelijk, Noord-Holland, Nederland
IN HET VELD

Functieomschrijving

Ben jij iemand die graag in contact staat met mensen en ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan in jouw regio? Dan zoekt Monsterscore jou als Instore Demonstratrice! (M/V)


De naam zegt het al, deze job wordt uitgevoerd in een winkel. Namelijk de DekaMarkt! Tijdens deze actie ga je zoveel mogelijk mensen aanspreken om ze kennis te laten maken met een product. Bij deze acties mag je vaak het product laten proeven aan de klanten om ze extra enthousiast te maken. Daarnaast leg jij kort uit wat het product inhoudt om mensen enthousiast te maken over het product. Je staat regelmatig voor weer een nieuw product en merk, maar altijd een top-merk (A-merk). De ene keer bak je een pizza af in een oventje (altijd alleen simpele bereidingen), de andere keer deel je een probeerverpakking uit of maak jij alcoholvrije cocktails!

Wij bieden jou een flexibele bijbaan, want je werkt alleen op de dagen dat jij kan werken. En kun je soms een weekend niet? Ook geen probleem!

Je werk bij één vaste DekaMarkt, maar elke keer voor verschillende merken!  (bij voorkeur natuurlijk zo dicht mogelijk bij je woonplaats).  


Wat bieden wij:

  • Een passend salaris gebonden aan je leeftijd. 
  • De mogelijkheid om gegarandeerd 20 diensten al direct in te plannen over het hele jaar. 
  • De mogelijkheid om ook andere diverse werkzaamheden op te pakken als je dat wilt (in een andere winkel, zoals bijv. de MediaMarkt voor Dolce Gusto of als host(ess) op beurzen en evenementen). 
  • Een flexibele (bij)baan; zo kan jij werken wanneer jij wilt! 
  • Reistijd vergoeding, na het eerste uur, tegen 50% van je uurloon.

DUS: Heb je altijd al willen schitteren in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit jouw kans! Herken jij jezelf of iemand anders in de bovenstaande vacature? Schrijf je dan snel in via de solliciteer button of deel deze vacature met jouw kennissen

Mocht je op voorhand vragen hebben, dan kan je contact op nemen met de afdeling werving. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00, via WhatsApp op 06-19206618, telefonisch op 020-5800984 of mail naar werving@monsterscore.nl

Vereisten

Wat vragen we:

  • Dat je elke klant met een lach aanspreekt
  • Dat jij weet wat voor product je verkoopt (uiteraard geven wij de juiste informatie aan je mee)
  • Dat je de Nederlandse taal duidelijk spreekt en verstaat
  • Dat je 18 jaar of ouder bent. 

of