Monsterscore - Demonstrateur in de bouwmarkt
Overslaan naar content

Demonstrateur in de bouwmarkt

Op locatie
  • Landelijk, Noord-Holland, Nederland
IN HET VELD

Functieomschrijving

Ben jij iemand die graag in contact staat met mensen en heb jij affiniteit met klussen? 

Dan zoekt Monsterscore jou als demonstrateur in de bouwmarkt! (M/V)Wil jij deze zomer een onvergetelijk avontuur beleven terwijl je jouw passie voor klussen deelt en mensen inspireert met de kracht van lijm en kit? Dan is dit jouw kans!


Voor Pattex zoeken wij ambassadeurs die tijdens de zomermaanden de filialen van Hornbach transformeren met opvallende demonstraties. 

Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team en een verschil te maken in het leven van doe-het-zelvers overal in Nederland?

Voor deze opdracht is in het bezit zijn van een rijbewijs noodzakelijk en een natuurlijke affiniteit voor klussen. 


Je bent beschikbaar op vrijdagen en zaterdagen van juni tot en met begin september, en je bent klaar om met een glimlach het land rond te reizen in ons speciaal uitgeruste busje, volgeladen met materialen voor jouw inspirerende demonstraties.

Samen met een collega breng je onze missie tot leven in de filialen van Hornbach, waar je de nieuwste technieken en producten van Pattex presenteert aan een enthousiast publiek. 

Voordat je aan de slag gaat krijg je uiteraard nog een training waarin je alle informatie tot je krijgt om in de zomer voor Pattex aan de slag te gaan.

De bus en materialen worden vanuit ons geregeld en staan gestald in Amsterdam.

De bus en materialen kan je dan het weekend bij je houden om op de vrijdag en zaterdag naar de Hornbach toe te gaan.

Klaar om jouw passie voor klussen te delen en een onvergetelijke zomer te beleven met Pattex? Solliciteer nu en maak deel uit van ons inspirerende team


Wat bieden wij:

  • Een passend salaris gebonden aan je leeftijd. 
  • Een flexibele baan in een gezellig team.
  • De mogelijkheid om ook andere diverse werkzaamheden op te pakken als je dat wilt. (Bekijk onze website voor alle soorten jobs)
  • Reistijd vergoeding, na het eerste uur, tegen 50% van je uurloon.

DUS: Heb je altijd al willen schitteren in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit jouw kans! Herken jij jezelf of iemand anders in de bovenstaande vacature? Schrijf je dan snel in via de solliciteer button of deel deze vacature met jouw kennissen

Mocht je op voorhand vragen hebben, dan kan je contact op nemen met de afdeling werving. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00, via WhatsApp op 06-19206618, telefonisch op 020-5800984 of mail naar werving@monsterscore.nl

Vereisten

Wat vragen we:

  • Dat je elke klant met een lach aanspreekt
  • Dat jij weet wat voor product je verkoopt (uiteraard geven wij de juiste informatie aan je mee)
  • Dat je de Nederlandse taal duidelijk spreekt en verstaat
  • Dat je 18 jaar of ouder bent. 

of