Host(ess) in de RAI- Amsterdam

Omschrijving

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn voor het European Association of Urology (EAU) Congres 2020 op zoek naar host(esses) die van 16 t/m 25 maart 2020 aan de slag gaan op verschillende functies van het congres.

Wij zoeken een echte host/hostess die gastvrij is, sociaal, klantgericht en altijd goed overzicht houdt. Heeft een gast hulp nodig of ergens ontevreden over? Dan tover jij in een handomdraai weer een glimlach op zijn gezicht.

Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Tijdens een congres of beurs ben jij flexibel inzetbaar, van het scannen van kaartjes tot helpen bij de garderobe, overal sta jij met een stralende glimlach. Samen met jouw collega’s zorg je er voor dat de dag soepel verloopt en dat elke beursbezoeker met een goed gevoel de deur uit gaat.EAU 2020

De missie van EAU is het niveau van urologische zorg in heel Europa en daarbuiten verhogen. Eens per jaar organiseert de EAU haar jaarlijkse congres ergens in Europa. Hier bezoeken ongeveer 15.000 urologen, artsen, onderzoekers en verplegers het congres, volgen lezingen en bekijken alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de urologie op de beurs.


En wat ga jij doen?

Jij gaat in de periode 16 t/m 25 maart 2020 aan de slag voor EAU20 in de RAI te Amsterdam. Tijdens dit event ga jij in een team aan de slag als host/hostess en worden jullie betrokken bij de gehele opzet van dit congres. Er zijn natuurlijk veel verschillende functies op de beurs te verdelen, denk bijvoorbeeld aan het scannen van kaartjes, uitdelen van programmaboekjes of het ondersteunen bij lezingzalen. Samen met jou bekijken we welke functie het beste bij jou past.

Vereisten

Wat verwachten we dan van jou?

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een gevoel voor gastvrijheid
  • Jij vindt het niet erg om lange dagen te maken met een stralende glimlach
  • Jij spreekt graag mensen aan
  • Jij denkt in oplossingen
  • Je bent minimaal 5 dagen beschikbaar in de genoemde periode
  • Eerdere werkzaamheden in de RAI zijn een pré

Is hospitality jouw tweede naam en kan jij je vinden in deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer!