Hoofd Planning Promopersoneel

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een energieke en verantwoordelijke Hoofd Planning.
 
Je werk bestaat uit het inplannen van onze promotors op de verschillende acties door heel Nederland heen en het bewaken van de kwaliteit van onze prestatie in het veld. Je hebt dagelijks contact met de promotiemedewerkers om ze in te plannen op verschillende promotiecampagnes. Ook houd jij je bezig met het afnemen van sollicitaties én ben jij voor onze studenten het eerste aanspreekpunt binnen Monsterscore.
Je werkt in een klein team samen met het grotere team van projectmanagers. Jij vormt hierbij de brug en coördineert deels ook het werk van de andere planner(s)..

Vereisten

We zoeken iemand met liefst minstens 1 of 2 jaar werkervaring op MBO of HBO niveau. 


VEREISTEN
Je bent een enthousiaste, ietwat extraverte regelaar die het leuk vindt om vrijwel de hele dag te regelen. Daarnaast ben jij een geboren planner. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Je bent goed in het voeren van telefoongesprekken, in staat netjes te werken en bestand tegen druk.


Wat je kunt, welke drive je hebt, welke daadkracht, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen, vinden we belangrijker dan je al dan niet afgemaakte opleiding. De meeste mensen bij ons hebben een afgeronde opleiding in de Marketing-, Toerisme- of Evenementenbranche.


Verder heb je een gezonde dosis humor en kun je ook nog een beetje relativeren: dat vinden je andere toekomstige 18 collega's belangrijk. 

WERKWEEK:
Jouw werkweek van 40 uren loopt van maandag t/m vrijdag. 32 uur per week is eventueel ook bespreekbaar.

WIJ BIEDEN
Een baan waarin veel kan worden geleerd in een goede werkomgeving. Loon naar werken met perspectief en afhankelijk van ervaring en vaardigheden. Mogelijkheden om op termijn door te groeien naar functie projectmanager.

INTERESSE?
Graag ontvangen wij jouw CV met een korte toelichting per email. Mocht je vragen over de functie hebben dan kun je ook altijd even mailen naar p.brouwer@monsterscore.nl.