Gastheer of gastvrouw met een passie voor koffie Landelijk

Omschrijving

Dit is écht één van de leukste banen die wij hebben. Een serieuze job, maar met veel vrijheid en waarbij jij veel invloed hebt op het resultaat.


Weet jij gasten enthousiast te maken met jouw glimlach en de lekkerste koffies & broodjes?  Ben je opzoek naar aantrekkelijke werktijden, waaronder alle weekendavonden vrij? En zoek jij een aantrekkelijke baan binnen een modern concept, bij de leukste groothandel van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de horeca bezetting van de 'netwerkpleinen' in de Makro-winkels, zijn wij op zoek naar gemotiveerde gastheren en -vrouwen. In een inspirerende omgeving midden in de winkel, sta jij in direct contact met de klanten die Makro over de vloer heeft en waarvoor jij heerlijke koffies en broodjes bereidt, hen adviseert en ten alle tijden enthousiast maakt over het mooie assortiment van Makro. Daarnaast ben jij ook het gastvrije gezicht tijdens workshops, masterclasses en events, die worden georganiseerd.


Je werktijden kunnen zijn op maandag t/m zaterdag van 08.30 uur tot 16.30 uur of 17.30. Zondagen meestal van 10.30 of 11.30 tot 17.00. We zoeken mensen die op basis van oproep in verschillende Makro-vestigingen (liefst natuurlijk een beetje in je eigen regio). Lekker veel afwisseling dus, maar ook een zekere structuur!


Salaris (boven Horeca CAO) afhankelijk van kennis en ervaring en gunstige werktijden!


Vereisten

Onze ideale kandidaat:


  • Op basis oproepkracht
  • dus parttime, maar ook eventueel fulltime als je dat zou willen.
  • woont ergens centraal in Nederland, bijvoorbeeld regio Brabant, regio Rotterdam, regio Utrecht of Regio Arnhem/Nijmegen
  • enige horeca-ervaring is gewenst, een gastvrije instelling vereist.
  • ervaring met een piston koffiemachine is gewenst.
  • affiniteit met het bereiden van broodjes ook.
  • werkt zelfstandig en is flexibel ingesteld
  • is communicatief vaardigLijkt jou dit wat? Reageer dan middels een sollicitatie. Wil je eerst meer informatie? Mail gerust naar Marlito op m.castillo@monsterscore.nl