Gastheer of gastvrouw met een passie voor koffie in Beverwijk

Omschrijving

Dit is écht één van de leukste Bijbanen die wij hebben. Een serieuze job, maar met veel vrijheid en waarbij jij veel invloed hebt op het resultaat.


Weet jij gasten enthousiast te maken met jouw glimlach en de lekkerste koffies & broodjes?  Ben je opzoek naar aantrekkelijke werktijden, waaronder alle weekendavonden vrij? En zoek jij een aantrekkelijke baan binnen een modern concept, bij de leukste groothandel van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de horeca bezetting van de 'netwerkpleinen' in de Makro-winkels, zijn wij op zoek naar gemotiveerde gastheren en -vrouwen. In een inspirerende omgeving midden in de winkel, sta jij in direct contact met de klanten die Makro over de vloer heeft en waarvoor jij heerlijke koffies en broodjes bereidt, hen adviseert en ten alle tijden enthousiast maakt over het mooie assortiment van Makro. Daarnaast ben jij ook het gastvrije gezicht tijdens workshops, masterclasses en events, die worden georganiseerd.


Je werktijd op zaterdag is van 08.30 uur tot 17.30 uur, 

Op dit moment zoeken we vooral mensen voor zaterdag.


Salaris (boven Horeca CAO) afhankelijk van kennis en ervaring en dus gunstige werktijden!


Vereisten

Onze ideale kandidaat:


  • kan dus vast minimaal 1 dag per week werken
  • woont binnen een straal van ± 25 km. van Beverwijk.
  • enige horeca-ervaring is gewenst, een gastvrije instelling vereist.
  • ervaring met een piston koffiemachine is gewenst.
  • affiniteit met het bereiden van broodjes ook.
  • werkt zelfstandig en is flexibel ingesteld
  • is communicatief vaardigLijkt jou dit wat? Reageer dan middels een sollicitatie. Wil je eerst meer informatie? Mail gerust naar Marlito op m.castillo@monsterscore.nl